Angel of Beauty

The Angel behind the Beauty

 

Hoi, ik ben Aranka.

Door de passie voor voeten ben ik een opleiding schoonheidsverzorging gaan volgen in het Heilig Graf te Turnhout, dit afgerond ben ik nog verder gaan studeren voor podotherapeut. Dit werd allemaal wat zwaar, na een aantal jaar geen latijn meer gehad te hebben kreeg ik ineens weer anatomie met latijnse benamingen; doordat ik nog niet terug bij was met de basis en de gewone leerstof verder ging werd dit allemaal te veel in het hoofd.

 

Dan maar avondschool bedrijfsbeheer gaan volgen om zo snel mogelijk mijn droom waar te maken:
EEN EIGEN SCHOONHEIDSSALON!


Na nog enkele cursussen voor nieuwe technieken te volgen, te trouwen en een dochter op de wereld te zetten heb ik dan toch de grote sprong in het onbekende gemaakt en mijn droom gerealiseerd.

Ondertussen ben ik in 2017 Gelukkig getrouwd met mijn man Robin, een jaartje later mochten we onze 1ste kapoen in onze armen sluiten. Este kwam mei 2018 ter wereld. We hadden samen altijd de plannen om nog voor een speelkameraadje te zorgen voor deze kleine kapoen. In oktober 2019 kregen we het fantastische nieuws dat er nog een kapoentje op weg was. 2 Weken voor mijn uitgerekende datum besloten we om een hondje in huis te nemen: onze SIMBA. Dit voor de kleine kapoen ter wereld kwam zodat hij al kon wennen dat er kindjes in huis zullen rondlopen. Half juni 2020 kwam ons Elou dan ter wereld. Nu is ons gezinnetje compleet en kunnen we gaan genieten van het leven en elkaar. Wat ben ik zo trots op hun.

In de toekomst wil ik mij nog meer op pedicure en kunstnagels specialiseren omdat dit mij het meeste aanspreekt van de gehele opleiding.

XXX

Aranka 

Angel of Beauty

 

Om te starten, Angel of Beauty waar komt dit nu eigenlijk van?

Wel, Ik vond het altijd geweldig om mijn grootmoeder te verzorgen; nageltjes;haren,....
Toen zij kwam te sterven was er een leeg gat, al deze verwennerijen en logeerparty's konden niet meer, om haar dus nog steeds bij me te hebben en ook haar nog steeds te kunnen verwennen draag ik zoveel mogelijk op aan haar!

zij zag altijd heel graag Orchideeën, ook wel bekend als de engel van de schoonheid. Dit letterlijk vertaald: Angel of Beauty

 

Vandaar ook het logo met de orchideeën. Met deze symbolische dingen is zij voor mij een stukje minder ver weg en geniet ik er zelf ook van om jullie allen goed te verwennen!