Behandelingen

Gelaatsverzorging

even ontspannen terwijl u uw gelaat laat verzorgen.. Uw gelaat wordt gereinigd (oppervlakkig en in de diepte), ongewenste haargroei wordt verwijderd d.m.v filmhars, uw huid wordt met een serum & masker gevoed naar de belangen van uw huid en als afsluiter een heerlijke gelaatsmassage en een dagcrème naar de behoefte van uw huid. 

Kunstnagels / Manicure

Een feestje of een special gelegenheid? De ideale dag om met een mooi setje gelnagels of gellak uit te pakken. Graag een set met 1 kleur of liever iets totaal anders met aangepaste nail art? Heeft u een leuk setje gezien op het internet of bij een vriendin, neem de foto gerust mee. Uw set kan gebaseerd worden op de foto waar u zo weg van bent.

Denk je nu, aaah gelnagels is niet voor mij of ik ben nagelbijter, houden gelnagels wel bij mij?
Dan kan je een BIAB treatment laten doen. Meer info hierover --> (Pagina wordt nog geupload)

Liever geen gelnagels of gellak, maar wilt u toch verzorgde handen hebben? Dan kan u een Basic manicre laten doen

 

Pedicure

Onze voeten mogen we zeker niet vergeten, zij brengen ons overal waar we heen willen en hebben veel te doorstaan. Nagels knippen, nagelriemen proper zetten, eelt verwijderen en een voetmassage. Het wordt allemaal gedaan.

Heeft u last van andere problemen zoals: zeer droge voeten, likdoorns, vervelende druk tussen; op of onder uw tenen, nagels die raar groeien of andere problemen?
Dit kan opgelost worden: zeer droge voeten worden behandeld met een paraffinebad, likdoorns worden verwijderd, vervelende druk wordt verlicht d.m.v ortheses. Binnekort kunnen ook nagels die verkeerd groeien behandeld worden d.m.v nagelbeugels.

Bepaalde problemen kunnen ook andere oorzaken hebben, ik ga samen met u opzoek naar die oorzaak.
Door mijn kleine kennis van een korte periode aan de paramedisch hoge school kunnen we samen opzoek gaan naar de oorzaak, als nodig verwijs ik u door naar een arts of podotherapeute die u zeker van uw problemen kan afhelpen.

 

Twijfel niet om een afspraak te maken of uw vraag te stellen via het contactformulier.
 

Uw voeten dragen veel met zich mee en kunnen uw en mijn aandacht zeker gebruiken. 

Massage

Even ontstressen of gewon even weg van de drukte thuis? 

Een hotstone massage is zeer sterk aan te raden in de koude herfst / winter maanden, een heerlijke massage met zowel warme hotstones als manuele effleurages. 

Ontharen

In de lente / zomer maanden graag een kleedje of rok aan? Of gaat u op vakantie aan het zwembad in bikini liggen en wilt u van uw ongewenste haargroei tijdelijk van af?
Gelaat, oksels, bikini  worden behandeld met Filmhars. Benen worden met striphars behandeld.

Ook de heren kunnen ongewenste haargroei tijdelijk laten verwijderen. Hun Rug of borst wordt behandeld met Strip - of filmhars, dit is afhankelijk van de haargroei en het type huid. 

Make - up

Een feestje of een special gelegenheid? De ideale dag om iedereen te verblinden met een schitterende look.