FAQ

FAQ
 
Bestellingen

Waarom kan ik Federico Mahora producten enkel op bestelling aankopen?
Dit omdat ik nog niet de mogelijkheid heb om alle producten op stock te nemen. Vele producten worden rechtstreeks bij de leverancier besteld.
Dit neemt met zich mee dat er zowiezo verzendkosten bijkomen van de leverancier naar mij, deze hangen af van het bestel bedrag en worden ook aangerekend in jullie bestelling plus dan de verzendkosten van mij naar jullie als je het verzonden wilt hebben. aangrenzende gemeente van Vosselaar kom ik het persoonlijk tot jullie brengen zonder bijkomende kosten m.u.v de verzendkosten van de leverancier.
Je hebt de mogelijkheid om je bestelling rechtstreeks van de leverancier naar jou adres te sturen, maar dan heb je mijn service (leuk inpakken en aankleden van je bestelling, gratis stalen, etc) er niet bij. dan komt het aan in een gewone verzenddoos. ook eventuele acties loop je dan mis omdat deze acties rechtstreeks van mij komen en niet van de leverancier uit. 
Dus aan jullie de keuze wat je fijn vind, wil je toch het rechtstreeks van de leverancier naar jou verzonden hebben (zonder mijn extra service) dan kan je dit gewoon vermelden bij je bestelling. 
Al je bestellingen kan je via 0495/35.54.79 - info@angelofbeauty.be doen, ook voor info en vragen kan je hier terecht. Ik sta steeds tot jullie beschikking!
Behandelingen

Hoe komt het dat mijn gelnagels lossen?
Dit komt door vele factoren. elke persoon is anders dus ook elke nagel. Hier onder een opsomming door eventuele factoren:
  • Lengte: je gelnagels zijn te lang, je natuurlijke nagel kan deze lengte niet aan.
  • Hormonen: vrouwen zijn nu eenmaal een bom van hormonen, elke dag en periode veranderen deze. 
  • samenstelling nagelplaat: de samenstelling van je nagelplaat kan ook invloed hebben op de hechting van de gel. bv bij vettere nagelplaten kan ik nog zo hard men best doen om je nagel droger en olie vrij te maken. tijdens het proces maakt je nagel weer nieuwe olie aan die het proces beïnvloed. en dit hangt vaak samen met hormonen. Dit kan van tijd tot tijd veranderen
  • Je werk en dagdagelijkse taken: Hoe meer je met je handen werkt, hoe meer druk je gelnagels ervaren: het typen op je toesten bord, het botsen tegen meubels tijdens het poetsen, de schokken die je nagels opvangen tijdens artikelen van de band in een doos te zetten. Noem maar op elk werk heeft invloed op je nagels, het ene meer dan het andere en dat hangt samen met de samenstelling en de lengte van je nagels.
Dus ik hou me aan de gerantie periode van 1 week na je afspraak met een maximum van 5 verloren nagels. als dit het geval is in deze periode kunnen we kijken, doen we iets aan de lengte, behoud je de lengte en zetten we ze gwn opnieuw? aan hormonen, samenstelling van je nagelplaat of je werk/huishouden kan ik niet veel aan  veranderen. Neem contact met me op en kijken we naar een snelle en geschikte datum om dit op te lossen.

Producten

Wat zijn geurnoten in een parfum?
Geurnoten van parfum
Een noot is in de parfumwereld een ander woord voor ingrediënt. Parfumeurs gebruiken noten net zoals componisten dit doen. Geuren worden opgebouwd in lagen om zo het gewenste effect te krijgen. Net als in de muziek zijn sommige geurnoten licht en zwevend; en anderen zwaar en klankrijk.  Een parfum bestaat uit drie soorten noten: de topnoten, hartnoten en de basisnoten.


Topnoten
Topnoten zijn de geuren die je het eerste ruikt wanneer je de parfum hebt opgespoten. Dit is dus eigenlijk de geur die je ruikt als je in een parfumerie een geurtje uit gaat kiezen, daarom zijn deze noten erg belangrijk. Na ongeveer tien minuten ruik je deze noten bijna niet meer. Citrus, bergamot, lavendel en munt worden bijvoorbeeld gebruikt voor de topnoten.


Hartnoten
Hartnoten zijn de geuren die je gaat ruiken als de topnoten (bijna) zijn verdwenen. De hartnoten ruik je ongeveer na tien minuten. De hartnoot verbindt zich aan de topnoot en geeft de geur daardoor een extra dimensie. Het heeft enige tijd nodig om zich te ontwikkelen en houdt 2 à 3 uren aan. Wanneer aan een geurtje bloemengeuren zijn toegevoegd, dan zijn dit vaak hartnoten. Enkele voorbeelden zijn jasmijn, oranjebloesem en rozenextract.


Basisnoten
Tenslotte zijn er nog de basisnotenDeze ruik je als de hartnoten (bijna) verdwenen zijn. De basisnoten ga je ruiken ongeveer een tot twee uren na het opspuiten (is natuurlijk ook afhankelijk van de hoeveelheid geurbestanddelen van het parfum). De basisnoot is de diesel van het parfum in die zin dat hij wel een half uur nodig heeft om zijn geur te ontwikkelen.  In het begin kan de basisnoot zelfs onaangenaam ruiken. Eenmaal op gang gekomen kan de geur wel zes uur volledig aanblijven.  Eikenmos, sandelhout, muskus geuren en cederhout zijn voorbeelden van basisnoten.


De geur verandert
Een parfum is na een uur dus niet meer hetzelfde als toen je het opspoot. Daarom is het belangrijk om even te wachten voordat je een oordeel geeft over de parfum. De topnoot ruikt misschien lekker, maar als de daarop volgende noten kunnen je minder bevallen. Je kan steeds stalen uitproberen.

Voor een klein prijsje kan je ze aankopen om thuis uit te proberen, of je kan een afspraak maken om ze gratis in het salon uit te proberen.