Huisregels/algemene voorwaarden Angel of Beauty

 Huisregels /Algemene voorwaarden
Angel of Beauty

 

Om alles vlot te laten verlopen enkele huisregels/algemene voorwaarden.

Als u een afspraak of bestelling maakt/plaatst gaan wij er vanuit dat u automatisch akkoord gaat met deze huisregels/algemene voorwaarden.

 

#1 Afspraken kunnen telefonisch; via mail; via de facebook pagina; via whatsapp of in het salon gemaakt worden. U krijgt een bevestiging via mail; sms; facebookbericht; whatsapp of een afspraakkaartje.

#2 Bent u verhinderd? Laat dit tijdig weten, ten laatste 30 min voor aanvang van afgesproken tijdstip. Uw behandeling zal wel ingekort worden, dit voor respect naar de volgende klant toe of kan kosteloos verzet worden (binnen een periode van 7 dagen vanaf de dag van uw huidige afspraak). 

#3 Bent u later zonder tijdig te verwittigen zal uw behandeling ingekort worden, wanneer er niet voldoende tijd rest om de behandeling tot een kwalitatief goed einde te brengen kan de afspraak verzet worden naar een andere dag (binnen een periode van 7 dagen vanaf de dag van uw huidige afspraak). Kan dit niet voor u dan zal 40% van de behandelingsprijs meteen aangerekend worden.

#4 Een afspraak annuleren kan kosteloos tot 24uur voor aanvang van de behandeling, dit kan telefonisch of via mail. Indien u een afspraak heeft op maandag kan u kosteloos u afspraak annuleren tot vooraangaande  zaterdagnamiddag 15u.
Er zijn uitzonderingen voor dringende redenen, De grens tussen dringend en niet dringend wordt bepaald door de schoonheidsspecialiste.

#5 Bij NO SHOW wordt de volledige behandelingsprijs aangerekend, dit via briefwisseling of bij de volgende afspraak.

#6 Er worden GEEN behandeling uitgevoerd als u onder invloed bent van: alcohol, drugs of andere verdovende middelen. Dit voor uw eigen veiligheid.

#7 Vanaf het betreden van de oprit van het salon bevind u zich in een rookvrije – en huisdiervrije zone (Onze huisdieren kunnen buiten rondlopen maar worden niet toegelaten in het salon), dit om willen van hygiëne.

#8 Er wordt verwacht dat u zich aan de persoonlijke hygiëne regels houdt, wanneer dit niet gebeurt behoud ik het recht om klanten te weigeren en te behandelen. De volledige behandelingsprijs zal wel 100% aangerekend worden.
vb: het vooraf opfrissen van intieme zones voor een ontharing.

#9 Betalingen van behandelingen gebeuren na de betreffende behandeling(en) cash; via payconiq of met bancontact.

#10 Producten worden pas meegegeven na betaling. Wenst u een bestelling te doen vraag ik u vooraf te betalen, de producten kunnen afgehaald worden, verzonden worden of bij de volgende afspraak meegenomen worden. Bij verzending betaald u de verzendkosten die op dat moment van kracht zijn.

#11 Kinderen zijn welkom in overleg. Kinderen jonger dan 16 worden alleen behandeld onder begeleiding van een ouder of voogd.

# 12 Cadeaubonnen hebben een geldigheid van 1 jaar. Wenst u een behandeling te betalen met een cadeaubon gelieve dit dan te vermelden bij de afspraak, de cadeaubon moet u uiteraard ook meebrengen. Vergeet u deze, dan zal de normale behandelingsprijs aangerekend worden.

#13 Verloren cadeaubonnen worden niet vergoed

#14 Cadeaubonnen kunnen niet omgeruild worden in contant geld

#15 Cadeaubonnen zijn persoonlijk en kunnen niet doorgegeven worden aan derden.

#16 Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Angel of Beauty en worden niet verstrekt aan derden.